Artikkel 

Personvern


Personvernerklæring for bestillende kunder og nettbesøkende.
Denne personvernerklæringen gjelder for hvordan Bryggedeler.no – Skjærgårdsbrygger AS samler inn og bruker personopplysninger. Bryggedeler.no – Skjærgårdsbrygger AS, ved daglig leder, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Personvernerklæringen forklarer deg hvilken informasjon vi samler inn om deg, hvorfor vi gjør det, hvordan vi bruker informasjonen og hvordan vi tar hensyn til ditt personvern. Delegeringen omfatter kun oppgavene, og ikke ansvaret.  Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra våre nettsteder (personopplysningslovens §19) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningslovens §18 1. ledd).



Personopplysninger
Det er frivillig å besøke vår nettside og frivillig å oppgi personopplysninger, men nødvendig for å levere ønskede tjenester til deg. Når du gjennomfører en handel i vår nettbutikk innhenter vi nødvendig informasjon for å sikre korrekt levering av varen, oppfølging av betaling og oppfølging av garantiansvar og for å gi deg viktig informasjon om produktet du har kjøpt (eksempelvis informasjon om nødvendige software oppgraderinger, tid for batteriskift og lignende).

For å kunne behandle bestillinger og levere produkter og innhenter og lagrer vi følgende informasjon:

Navn
Eventuelt firmanavn og organisasjonsnummer
Leveringsadresse (for levering av varen)
Postadresse (for levering av faktura)
Epostadresse
Telefonnummer
Hvilke produkter du har bestilt

Informasjon innhentet gjennom nettbutikken deles med tredjepart kun med for å gi deg beste mulig leveringsservice. Tredjepart mottar kun den informasjonen som er nødvendig for å utføre nødvendige tjenester relatert til leveransen – for eksempel merking av forsendelse med mottakeradresse og varsling om at forsendelse er klar for henting og for eksempel betaling. Vi lagrer ikke komplett kredittkortnummer i våre systemer.

Innhentet informasjon deles ikke med tredjepart for andre formål enn overnevnte.



Hvem har tilgang til data som er lagret om deg?
Data vi har lagret om deg er kun tilgjengelig for våre medarbeidere og når det er nødvendig leverandører vi benytter til regnskapstjenester og lignende.

Hvordan finne ut hva vi lagret om deg?
Informasjon om hva vi har lagret om deg vil du finne på din kundeprofil (min side).

Personalisering
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi besøkende en så god og relevant brukeropplevelse som mulig, og for å tilpasse innholdet til deg og dine interesser



Cookies / Informasjonskapsler
Vi benytter cookies for å lagre informasjon som du bruker mens du besøker sidene våre. Du kan selv velge å ikke akseptere cookies ved å blokkere denne i innstillinger i din nettleser. Du kan lese mer om administrasjon av dette her: https://nettvett.no/slik-administrer-du-informasjonskapsler/
Vær oppmerksom på at dersom du velger å utelukke informasjonskapsler, vil flere av funksjonene slutte å virke.
Formålet med informasjonskapsler er å gi nettbutikken grunnleggende funksjonalitet som sesjonshåndtering, analyse, personalisering og markedsføring.
Førsteparts informasjonskapsler er nødvendige for at nettsiden skal fungere. Disse informasjonskapslene er det ikke mulig å velge bort, og vårt behandlingsgrunnlag for dette er av berettiget interesse. (GDPR art. 6 f).

Markedsføring og statistikk
Det blir fra tid til annen sendt ut nyhetsbrev, eller annen digital markedsføring, til interesserte – dette stoppes når du ønsker det.
Vi samler inn data via systemer fra Google Analytics og Facebook for å utarbeide statistikk for å forbedre oss og til markedsaktiviteter.
Eksempler på denne type data er: antall som besøker siden, hvordan siden blir brukt, hvor lenge besøket varer, hvor brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes.
Vi samler også inn søkeord som brukes via søkemotoren på nettsiden. Dette er kun for å forbedre søketreffene og kundeopplevelsen.

Upassende informasjon, innhold for barn
Vi gjør vårt beste for å unngå at upassende informasjon blir vist på sidene våre. Vi respekterer andre mennesker og deres meninger, men forbeholder oss retten til å moderere meldinger i online forum, blogg, o.l. for at sidene våre skal være akseptable for alle. Ingen av sidene våre er rettet mot barn, og ingen av sidene er støtende for barn.

Sikker linje
Når du gir ut personlig informasjon, slik som adresse, telefonnummer, kredittkort, o.l., bør du alltid sørge for at siden du er på er beskyttet via SSL (Secure Socket Layers; en standard for kryptering av informasjon) dette vises normalt med et bilde av en lås i URL feltet («adressefeltet») til nettleseren. Vi benytter sikker linje.

Sletting
Du kan be om at data blir slettet fra våre registre.  Men du må være oppmerksom på at enkelte data ikke kan slettes – og at man i stedet må anonymisere.  For eksempel vil lovgivning relatert til regnskap, hvitvaskingsloven.
Du kan ikke be om sletting av data som er nødvendig for oppfølging av eventuelt økonomisk mellomværende mellom deg og oss eller mellom deg og en part som vi representerer.  I slike tilfeller må du først gjøre opp mellomværende før du kan be om sletting.
Sletting av data skjer ved at du kontakter vår kundeservice.
En prosess med sletting skal ta maksimalt 30 dager.  Hvis data ikke kan slettes skal du innen 30 dager motta tilbakemelding om hvilke data som ikke kan slettes og begrunnelse. Du skal motta bekreftelse når data er slettet.
Den informasjonen som er lagret utleveres når det er nødvendig og andre lovpålagte utleveringer. Sletterutinene følger lovverket innenfor regnskap- og arkivloven.

Våre retningslinjer
De gjeldende retningslinjer for personvern og sikkerhet, samt generelle salgs og leveringsvilkår, og kontaktinformasjon, er til enhver tid tilgjengelig gjennom lenker fra hovedsiden.
Endringer i erklæringen
Hvis vi gjør endringer i denne personvernerklæringen, legger vi ut den reviderte versjonen her med en oppdatert revisjonsdato. Vi oppfordrer deg til å se igjennom erklæringen regelmessig.


Kontaktinformasjon
Har du spørsmål om personopplysninger eller ønsker at Bryggedeler.no – Skjærgårdsbrygger AS skal rette, slette eller utlevere dine opplysning, så ta kontakt med oss på e-post post@bryggedeler.no 

Besøk og postadresse:
Bryggedeler.no – Skjærgårdsbrygger AS
Båthavnveien 1
1643 Råde



Sist endret: 24.03.20